Demo

Hangszigetelés a legfelsőbb szinteken

images cms-image-000079746Rohanó világunkban a nyugodt pihenés kérdése rendkívül felértékelődött, mivel egész nap ki vagyunk téve olyan környezeti hatásoknak, melyek veszélyeztethetik egészségünket.Éppen ezért a zajos és rohanó hétköznapok legnagyobb adománya egy csendes lakás, ahol kipihenhetjük magunkat.
 
Egy forgalmas főút, vagy vasútvonal menti lakás, állandó kutyaugatás, netán éppen egy olyan szomszéd, akinek „olaszos családi életére” nem vagyunk kíváncsiak, szinte teljesen kizárható az életünkből egy jól kiválasztott, kiemelkedően jó hangszigetelésű nyílászáróval.
Erre kínálunk most Önnek megoldást:
Az újonnan bevezetett PRIME nevezetű profilunk a megoldás az Ön problémájára:
 
Műszaki paraméterei igencsak impozánsak:

93mm-es beépítési mélységű, 7 kamrás rendszerű, „A” kategóriás profil.
Kérhető tripla üvegezéssel (4mm-18mm-4mm-18mm-4mm),
mely nemcsak kiváló hőszigetelést biztosít (K=0,5),
 hanem a hangszigetelése 32dB, ami egészen 43dB-ig fokozható.
Ezen kívül a rendkívül tartós és modern EPDM tömítések biztosítják azt, hogy az ablakok hangmentesen és légmentesen záródjanak.
 
Tipp: Még nagyobb zajcsökkenést érhetünk el, ha nyílászáróinkra jó minőségű műanyag, vagy alumínium redőnyt szereltetünk fel!

Hőszigetelés = Ablakon bedobott pénz

hoterkepA régi és korszerűtlen nyílászárók miatt egy lakás energiafelhasználásának kb. 25%-a kárba vész, ezért különösen fontos, hogy otthonunkba olyan nyílászárók kerüljenek, melyek ezt a veszteséget minimális értékre csökkentik. Az ember főleg télen érzékeli ezt a problémát, mikor az ablakon csak úgy húz be a hideg, a függönyöket mozgatja a beáramló szél és a fűtőtest maximális hőmérsékletre állításával se érezzük komfortosan magunkat.
 
Aztán jön a fűtésszámla…és olyan összegek kifizetése, amit másra is elkölthetnénk, ha időben kicseréltetjük nyílászáróinkat.
Cégünk ahhoz szeretne hozzájárulni, hogy Önnek a nyílászáró csere után kevesebb fűtési költséget kelljen fizetnie és maximális kényelemben érezze magát otthonában.
Jelszavunk: „Ablakon bedobott pénz”
Tipp:  A nyílászárók hőszigetelése függ:  

  • tok anyagától
  • tömítettségtől
  • üvegezéstől


Ennek mutatója az ún. „U” érték, mely minél kisebb, annál jobb a nyílászáró hőszigetelési tulajdonsága.
 Árnyékolástechnikai eszközök felhelyezésével a hőszigetelés tovább javítható!
                 

Műanyag nyílászárók felületének ápolása

eight-easy-steps-clean-glass-windows-window-cleaning-suite-bathroom-ideas-glass-window-houses.com-window-38586A műanyag felületek -a fa nyílászárókkal szemben- karbantartást nem igényelnek, azonban tisztításukról gondoskodni kell, melyhez javasolt időnként a langyos vizes, enyhén mosószeres lemosás. Az általános szennyeződések, mint a por és az esőcseppek maradványai, így könnyen eltávolíthatóak.

Makacsabb, olajos, zsíros szennyeződések esetén használjunk általános háztartási tisztítószereket (pl.: háztartási lakkbenzin)!
TILOS agresszív, a PVC-t oldó vegyszereket, dörzshatású tisztítószereket, súrolószereket használni a műanyag felületen, ugyanis ezek csökkentik a szerkezet időjárás-állóságát, illetve színtartósságát a felület szétroncsolódása miatt!

Bizonyos időközönként érdemes ellenőrizni a vízelvezető nyílásokat és kitisztítani azokat a víz zavartalan távozása és a beázás elkerülése érdekében!

Évente egyszer érdemes a nyílászárók vasalatát beolajozni, ezzel elkerülhető az ablak szorulása, nehézkes működtetése!
Az üvegfelületek tisztítása a szokásos tisztítószerekkel történhet(pl.: Clin), azonban itt is mellőzzük a karcoló anyagok és eszközök használatát!

Cicabiztos megoldás

en6vfq1eqdkauvnknov20ov6j6544e312fcf748Panellakásban élőknek a rémálma, amikor nem tudnak kinyitni egy ablakot sem, mert cicájuk meglát egy madarat a fán, egy bogarat elszállni az ablak előtt, vagy felkelti valami az érdeklődését és ugrik…
Van megoldás! Háziállat biztos hálót minden nyílászáróra!
A rendkívül korszerű, megerősített fémszálas, alumínium szerkezetű hálónak köszönhetően nem kell aggódnia cicája épségéért, így biztosított a szellőzés és kedvencükre sem kell árgus szemekkel figyelni. Mivel a keret és a háló is időjárás álló, ezért nem kell attól félni, hogy évek múltán elenged az anyaga és a kis „szabaduló művész” áthatol rajta.
Legyen a háló fix, vagy rolós kivitelű, mindenképpen hosszú távú befektetés és „cicabiztos” megoldás!

Aktuális- pollenek kizárva

SneezingNapjainkban egyre többen szenvednek a pollenallergia miatt, ami igencsak kellemetlen tünetekkel jár.Mivel az emberek legnagyobb része idejének 80-90%-át beltérben tölti, ezért arra fokozottan ügyelnünk kell, hogy a benti levegő pollenkoncentrációját a minimálisra csökkentsük, hogy legalább otthonunkba ne gyötörjenek minket a kínzó, allergiás tünetek.
Friss mérések szerint az ugyanazon időszakban a szabad levegőn és ugyanott beltérben - zárt, azonban elavult és elvetemedett ablaknál- a pollenkoncentráció mértéke igencsak közelít egymáshoz. Megdöbbentő, de több mint a kinti érték 60%-át mérték a benti térben!
A régi, több tízéves, elvetemedett nyílászárók tehát nemhogy segítenek távol tartani a növények gyötrő produktumait, hanem ellenkezőleg, túlnyomó részüket beengedik otthonunk légterébe.
Ezzel szemben az új, dupla tömítéses, rendkívül jól szigetelő műanyag nyílászárók megakadályozzák, hogy a pollenek bejussanak és pokollá tegyék életünket lakásunk falain belül!

Ablakcsere télen

Ablakcsere télen?Igen!

still-life-of-a-window-in-winter-wide-wallpaper-510659Sokan azt gondolják, hogy télen nem lehet ablakot cserélni, ez azonban tévhit!
Mindenki feleszmél ősszel, amikor már elromlik az idő, és a régi 20-30 éves ablakokon süvít be a szél, hogy „Igen, ablakot kellett volna cseréltetnem, de már úgyis mindegy, majd jövőre!”.
De minek fűtené télen az utcát, amikor megelőzhetné a több tízezer forintos fűtésszámlát?
A téli időszakban történő ablakcserénél a változás azonnal érzékelhető, ég és föld a különbség a régi, elavult üvegezéssel rendelkező, már elvetemedett ablakok és az új, 6 - vagy a feletti - kamraszámú, dupla üvegezésű, rendkívül jó hő- és hangszigetelésű műanyag ablakok között. A komfortérzet megnő, elmúlnak azok a napok, amikor fűtés mellett is vacogva, betakarózva gubbasztottunk a lakásunkban.

Continue Reading

10+1 hasznos tipp vásárlás előtt

10+1 Hasznos tippvásárlás előtt

room interior furniture sofa window panes 3d interior designs 1920x1200 wallpaper www.wallpaperfo.com 83Magyarországon több száz cég kínálja csaknem harminc profilcsalád hetven-nyolcvan féle nyílászáró rendszerét. A bőség a hivatásos tervezőknek is fejtörést okoz: melyik vállalkozás termékét válassza, a fára vagy a műanyagra voksoljon-e, hogyan találja meg a legjobb minőséget?
A nyílászárók kiválasztásakor sokan elsősorban az esztétikumra hagyatkoznak, mások a funkciót részesítik előnyben: minél több világosságot, friss levegőt engedjenek be a külső tértől elhatároló nyílászárók, ugyanakkor minél jobb legyen a hő- és hangszigetelésük. Rendelkezzenek a falak penészedését megelőző résszellőzővel, vasalatuk legyen strapabíró, precíz, biztosítson könnyű nyitást-zárást. E követelményeknek ma már mindegyik termék megfelel, árban, minőségben mégis nagy a szóródás. Ablakaink, ajtóink készülhetnek fából, fémből, műanyagból. Az ÉMI bevizsgálással foglalkozó szakemberei szerint mindegy, miből gyártották nyílászáróinkat, a minőséget a gyártási körülmények és a szakszerű, körültekintő beépítés határozza meg.

Ezt a 10 szempontot mindenképp szem előtt kell tartanunk, hogy az elképzeléseinknek megfelelő, ideális nyílászárót tudjuk választani:

Continue Reading

 

Műanyag ablak,Ablakcsere             Garancia

 

 

 

 

          

Kérjen ajánlatot!

TEL: 061/79375410 0670/5128222

© 2014 primeablak.hu