Demo

  • Home
  • Blog
  • Műanyag nyílászárók felületének ápolása

Műanyag nyílászárók felületének ápolása

eight-easy-steps-clean-glass-windows-window-cleaning-suite-bathroom-ideas-glass-window-houses.com-window-38586A műanyag felületek -a fa nyílászárókkal szemben- karbantartást nem igényelnek, azonban tisztításukról gondoskodni kell, melyhez javasolt időnként a langyos vizes, enyhén mosószeres lemosás. Az általános szennyeződések, mint a por és az esőcseppek maradványai, így könnyen eltávolíthatóak.

Makacsabb, olajos, zsíros szennyeződések esetén használjunk általános háztartási tisztítószereket (pl.: háztartási lakkbenzin)!
TILOS agresszív, a PVC-t oldó vegyszereket, dörzshatású tisztítószereket, súrolószereket használni a műanyag felületen, ugyanis ezek csökkentik a szerkezet időjárás-állóságát, illetve színtartósságát a felület szétroncsolódása miatt!

Bizonyos időközönként érdemes ellenőrizni a vízelvezető nyílásokat és kitisztítani azokat a víz zavartalan távozása és a beázás elkerülése érdekében!

Évente egyszer érdemes a nyílászárók vasalatát beolajozni, ezzel elkerülhető az ablak szorulása, nehézkes működtetése!
Az üvegfelületek tisztítása a szokásos tisztítószerekkel történhet(pl.: Clin), azonban itt is mellőzzük a karcoló anyagok és eszközök használatát!

 

Műanyag ablak,Ablakcsere             Garancia

 

 

 

 

          

Kérjen ajánlatot!

TEL: 061/79375410 0670/5128222

© 2014 primeablak.hu