Demo

Bemutatkozás

Cégünkről

Prime Ablak Építőipari Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-192325
Adószám: 24970794-2-43

Fő profil

A Prime Ablak Kft. fő profilja műanyag-, fa- és alumínium nyílászárók, árnyékolástechnikai eszközök, valamint biztonsági és kültéri műanyag bejárati ajtók értékesítése és beépítése.

Tevékenység

Évi több szász lakás, valamint családi ház nyílászáró cseréjét végezi cégünk az ügyfelek teljes megelégedettsége mellett.

Termékek

Műanyag ablakaink alapkivitelben 6 légkamrás minőségi német profilból készülnek, K(U)= 1.0 W/m2 alacsony nyomású argongázzal töltve, magas hő-, és hangszigetelésű üvegezéssel, kiemelés-gátlóval, résszellőző-funkcióval, hibásműködtetés-gátlóval, Siegenia Aubi biztonsági vasalattal a rendkívül magas minőségű, „A” kategóriás Ovlo profilból.
A termékek menüpont alatt több, általunk forgalmazott profilt is megtekinthet!
Termékeink mindegyike rendelkezik a megfelelő minőségi tanúsítványokkal, melyekre 10 év szerkezeti garanciát vállalunk.
A nyílászárók egyszerre biztosítják a ma elvárható korszerű megoldásokat, teljes harmóniában környezetükkel, valamint az energiatakarékos megoldások széles skáláját. Mindezt kiegészítjük tapasztalatunkkal és odafigyelésünkkel a beépítés terén.

A nyílászárók rendkívül széles skálájának átfogása mellett cégünk az árnyékolástechnika terén is otthonosan mozog. A redőny,reluxa, illetve rovarháló kínálatunk a megbízható minőségű alapkiviteltől, a prémium kategóriásig megtalálható.

Küldetés

Küldetésünk, hogy minél több ember számára, elérhető áron és szakszerű kivitelezéssel biztosítsunk az elvárásainak megfelelő nyílászárót.

 

Műanyag ablak,Ablakcsere             Garancia

 

 

 

 

          

Kérjen ajánlatot!

TEL: 061/79375410 0670/5128222

© 2014 primeablak.hu